Polsko 2000 - Jak se sbalit, aneb co vzít s sebou


  • Normální věci - Oblečení (Hadry na zimu, brrrrr) + kompas (taky vědět, jak se používá!), repelent, mapa (NEE atlas světa, třeba mapu Evropy (:-))),ale teď vážně, nejlépe dost podrobnou mapu, třeba vytištěnou z Internetu.,
    zásoba peněz nejlépe v místní měně (zlotých) + rezerva v Euro!!! Věřte, nebo ne, ale může se hodit.,
    krém na opalování (vhodné používat, nejen vzít s sebou), baterka (s novými bateriemi !!!),
    svíčka (na plašení komárů je to silný nástroj (:-)),

  • Jídlo - instantní polívky, paštiky (nejlépe v plastu), trvanlivý salám apod., pití + normal voda na vaření!!, ideální malý plynový vařič (230 Kč i s plynem na very long time), sladkosti, čaj + cukr (není nezbytné, ale šikne se), chleba ……… A tak dále.

  • Nepromokavý stan !!! Ale když Vám do něj prší, aspoň je ta dovolená zajímavější !(:-)) (poznatek autorů) , karimatka, spacák, nůž - zabiják(20cm), pláštěnka, revolver nabitý (není nutné, ale vzbuzoval pocit jistoty, such……(hmmm to ne) a bezpečí), sluneční brýle (aspoň je vzít s sebou), zámek na stan, kytara + ladička (není nutné, ale taková Kaťuša na pláži je BOMBA !!), lékárnička (stačí ty nejnutnější věci jako ...........,...........,...........,........... a třeba ještě,...........,...........,........... ,...........,...........,...........,...........,...........,...........,...........,a na konec nezapomeňte na ...........,...........,...........,..........., (:-))


    (c) Copyright 2000 by Manik, MIMI, all rights reserved.